COPYRIGHT SMOOTH BOOSTER

Original price was: 2400 Lekë.Current price is: 1200 Lekë.

Eleminon elektrizimin, shton menaxhueshmerine dhe mbron nga lageshtira

I mbushur me ekstrakte te Bambus, Smooth Booster lufton lagështirën dhe elektrizimit. Flokët jane më lehtë për t’u stiluar dhe më të menaxhueshem, janë me të hidratuar, 54% më të butë dhe më të lehtë për tu mirëmbajtur. Me Shield Lipid Complex ™ dhe e pasuruar me 18MEA-40, ky booster u krijua për të rimbushur lipidet që humbasin nga kutikula e flokut përmes stilimit me nxehtësi.

Perdorimi: 6-12 pompa booster (varet nga gjatesia dhe dendesia e flokut)  perzihen me Moisture conditioner ne pellemben e dores dhe aplikohet ne gjithe gjatesine  e flokut. Lihet te veproje 3-5min dhe pastaj shpelahet

90ml

COPYRIGHT SMOOTH BOOSTER

Original price was: 2400 Lekë.Current price is: 1200 Lekë.

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro